середу, 19 грудня 2012 р.

Трохи із запізненням, але краще пізно як ніколи. 13.11.2012 ми офіційно розпочали свою діяльність. Ми - це шкільний клуб підприємництва Богородчанської ЗОШ І- ІІІ ст №1. Саме в цей день ми зібралися, щоб провести засідання шкільного клубу.
 
В ході першого засідання насамперед були обговорені мета і основні напрямки діяльності клубу, принципи та засади діяльності. 
 
Учасникам було запропоновано самим визначити коло питань, про які вони хотіли поглибити свої знання. засідання було проведено в формі цікавих групових занять з використанням різноманітних вправ "Влучити в десятку" (як досягти мети), "Хто Ви" (знайомство учасників) та інші цікаві вправи.
 Результатом першого засідання стало прийняття статуту клубу та плану роботи на два місяці поточного року.
Основними напрямами діяльності клубу є :
  • допомога у виборі майбутньої професії ;
  • психологічна підтримка особистості ;
  • вміння чітко визначати власну мету та знаходити шляхи до її досягнення ;
  • проведення зустрічей з діловими людьми та екскурсії на підприємства
  • самостійні спроби ведення підприємницької діялності.
Також учасники отримали своє перше домашнє завдання - придумати назву та логотип клубу.     

1 коментар:

  1. Я хочу поділитися свідченням того, як послуга фінансування Le_Meridian допомогла мені отримати кредит у розмірі 2,000,000.00 доларів США для фінансування мого проекту ферми марихуани, я дуже вдячний і пообіцяв поділитися цією законною компанією з фінансування для всіх, хто шукає спосіб розширити свій бізнес project.the company - компанія, що фінансує. Кожен, хто шукає фінансової підтримки, повинен зв’язатися з ними на адресу lfdsloans@outlook.com Або lfdsloans@lemeridianfds.com Містер Бенджамін також на WhatsApp 1-989-394-3740, щоб полегшити справи будь-якому заявнику.

    ВідповістиВидалити